Ardei prăjiți cu roșii și brânză (Piperchi țârgâsiti)

Ardei prăjiți cu roșii și brânză (Piperchi țârgâsiti)

Ingrediente

Untitled-1

  • 4 ardei mari 

  • 4 roșii (sau o cutie de bulion)

  • 200 g telemea (oaie sau vita) sau feta

  • 4 căței de usturoi

  • sare, piper si boia iute după gust

  • 125 ml de ulei

Mod de preparare

  1. Ardeii se taie cubulețe (nu prea mici) si se pun la călit in ulei.

  2. Cand aceștia s-au călit se adaugă cubulețele de roșii decojite sau sucul de roșii și se mai lasă cca. 5 minute.

  3. Se adaugă apoi usturoiul tocat mărunt si brânza răzuita si mai fierbem inca 5 minute.

  4. La final, se potrivește de gust cu sare și piper. Se servește caldă.  

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează