Icre de crap cu ceapă verde

Ingrediente

Untitled-1

  • Icre de crap

  • Oţet (zeamă de lamâie) 

  • Ceapă verde 

  • Apă (minerală) 

Mod de preparare

  1. Icrele (la temperatura camerei) se pun într-un bol şi se bat, pană încep să se lege, apoi turnati ulei puţin câte puţin şi bateţi, uleiul se pune treptat şi se bate încontinuu până obţinem o pastă omogenă 

  2. Se adaugă oţetul sau lamâia după preferinţă, şi se continuă cu uleiul, cu mare grijă, să nu se acrească prea tare.  

  3. Dacă compoziţia devine prea groasă puteţi pune puţină apă plată sau minerală  

  4. Se taie mărunt ceapa şi se adaugă în compoziţie 

  5. La servirea acestui preparat, find post se pot servi legume fierte, cum ar fi cartofi și morcov.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează