Saramură de crap

Saramură de crap

Ingrediente

Untitled-1

  • 2 crapi potriviţi 

  • 4-5 roşii

  • 4-5 ardei capia roşii

  • oţet, ulei 

  • foi dafin, piper, cimbru şi busuioc 

  • usturoi (mujdei)

Mod de preparare

  1.  peştele curătat, porţionat se frige pe grătar, alaturi de el roşiile şi ardeii

  2. într-o cratiţaă se pune apa rece la fiert cu oţet (după gustul fiecaruia) şi sare, ulei, piper, foi dafin, cimbru şi busuioc.

  3. după ce a dat un clocot se adaugş peştele, mujdeiul, roşiile şi ardeiul copt şi se lasă, două trei clocote, sa se pătrundă peştele.

  4. se serveşte presărat cu parunjel şi însoţit de mămăliguță

  5. Mujdei

    Ingrediente: 2-3 căpăţâni de usturoi 1 cana de ulei oţet, sare

    Mod de preparare: usturoiul curăţat şi zdrobit, se presară cu sare (1/2 linguriţaă ), se ia la frecat cu o lingura de lemn,adugând putin, cate putin, ulei apoi adaugăm oţet şi iar ulei şi frecăm, până devine o pasta.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează