Sărmaluţe în varză murată

Ingrediente

Untitled-1

  • 2 verze mari murate

  • 150 g orez  

  • 1-2 cartofi  

  • 2-3 morcovi 

  • frunze de ştevie  

  • griş 

  • pastă de tomate 

  • boia dulce  

  • sare 

  • piper

  • ulei 

  • ceapă verde 

  • ceapă uscată 

Mod de preparare

  1. Ceapă uscată se taie şi se prajeşte cu pastă de tomate

  2. Într-un bol punem: orezul spălat, cartofii si morcovul ras, ştevia tocată şi opărită boia dulce, ceapă verde, sare şi piper

  3. Amestecăm toate ingredientele adăugam ceapa calită şi grişul ca element de legătură

  4. Compoziția se înfășoară în frunzelele de varză cât mai potrivite pentru ca sărmăluţele să fie nici prea mari nici prea mici…potrivite 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează